Tuesday, March 15, 2011

Messing Up the Home




As soon as she returns from Mak Aisyah's home at night, this is what she will do. Play with her lorry, her toys & mess the home.

5 comments:

  1. best sepah2kan rumah kan myiesha?
    naurah pon suke jugak xtvt yg 1 nie.
    semalam dok sepahkan muffin org soh dia makan. sabokan jelah. dah x daya nk marah dah. asal dia senyap buat hal dia, ibu dpt memasak dgn aman x perlu nk tambah beban sebelah tgn, dah cukup heaven =p

    ReplyDelete
  2. Suka patung woody punya girlfriend tu... :)

    ReplyDelete
  3. layan gak shisha main lorry tu ?
    hahaha hope you like it shisha .
    hurm kalau lorry layan ,
    agak agak hot wheels pun dia layan tak kak hannah ?
    hahahahaha

    ReplyDelete
  4. sharEna:
    Hahaha habislah muffin kat lantai macam tu?


    **


    yaya+frdz+auf:
    I pun suka. My mom belikan. Hehe.


    **


    Nurul Cheong:
    Layan! Hari-hari mesti main. Hari tu dia tolak lorry tu sampai rak kasut. Dia ambil stokin Mett dalam kasut, masukkan dalam tempat driver lorry tu. :D

    ReplyDelete
  5. myiesha dengan cekak rambutnya..!! :)

    ReplyDelete